If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги, да ви се похваля боядисах броните, дръжките и огледалата на колата и определено сега има много по-добър вид от преди Надявам се и на вас да ви харесва ПРЕДИ СЕГА
Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
Fiat Bravo 1.6 1997
Fiat COUPE 2.0 16V
Еее така е по-добре.Поне на мен повече ми харесва.Преди на Delta-та и аз ги бях пръснал, но впоследствие едното ми го откраднаха и новото ( новото старо де ) беше черно и махнах боята, за да са еднакви.
Сега, ако намеря време и желание може пак да си ги пръсна де!
== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Радвам се, че ви харесаха PENT- Разбира се. че не е тайна
За колегата BELOV - боята е металик
ALFA CORSE- и халогени ще сложа, ама да посъбера парички и ще стане
Иначе за боядисването на огледалата, дръжките, броните и отзад на левия калник - имах удар( изправяне и боядисване) ми взеха общо 200 лв. за всичко, при едни познати
Иначе, където и да ходих ми искаха по 120 лв. на броня, 120 за калника, дръжките и огледалата не помня, ама общата сметка излизаше над 400лв.
Fiat Bravo 1.6 1997
Fiat COUPE 2.0 16V
Забравих да напиша (въпреки, че се вижда на първата снимка), че цвета на мойте брони беше черен и то изцяло. Мисля, че на повечето от вас бронята е боядисана отдолу, при халогените в цвета на купето, а само горе е черна, така че това може да намали от сумата, макар, че знае ли се
Но определено като се направят така, колата се променя много и изглежда прекрасно, дори съседите ме питаха дали не сам пребоядисвал колата
Между другото, решил съм да сложа прагове, защото аз нямам и отзад спойлер - , но се съмнявам да намеря оригинален
Fiat Bravo 1.6 1997
Fiat COUPE 2.0 16V
blagun,би ли споделил къде точно ходи да ти ги боядисват,защото много съм се запалил да си направя черните части от броните в цвета на купето.Разбрах,че си ходил при някакви твои приятели,ма тия приятели предполагам,че имат сервиз и правят услуги и на други хора.
Разбира се, че бих споделил къде съм ги боядисал, но няма смисъл, ще те бавят доста време - мин. 5 дни, имат страшно много работа, а и няма да те таксуват ефтино
Иначе по-добре отиди някъде, където нямат толкова много работа и ще ти ги направят за 1-2 дена и си готов
Fiat Bravo 1.6 1997
Fiat COUPE 2.0 16V
Comment