Известие

Collapse
No announcement yet.

Боядисах ги...броните

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Боядисах ги...броните

Колеги, да ви се похваля боядисах броните, дръжките и огледалата на колата и определено сега има много по-добър вид от преди Надявам се и на вас да ви харесва
    ПРЕДИ

СЕГА

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
    Fiat Bravo 1.6 1997
    Fiat COUPE 2.0 16V

Еее така е по-добре.Поне на мен повече ми харесва.Преди на Delta-та и аз ги бях пръснал, но впоследствие едното ми го откраднаха и новото ( новото старо де ) беше черно и махнах боята, за да са еднакви.
    Сега, ако намеря време и желание може пак да си ги пръсна де!

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

супер е, колко ти струваше ако не е тайна?
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Мда и аз се интересувам от цената!?? Все не осатват пари за това.
        Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

и мойта има нуйта има нужда от саштото нещо колко излиза и с кава боя металик или обикновенна

Comment

Супер е станала. Ако й сложиш и халогени ще се отвори още повече.
            Alfa Romeo 155 1.8TS
            Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

blagun,наистина кажи къде и на каква цена ти боядисаха броните,защото тва е голяма далавера.Вида на колата се променя коренно!
              Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

Радвам се, че ви харесаха PENT- Разбира се. че не е тайна
                За колегата BELOV - боята е металик
                ALFA CORSE- и халогени ще сложа, ама да посъбера парички и ще стане
                Иначе за боядисването на огледалата, дръжките, броните и отзад на левия калник - имах удар( изправяне и боядисване) ми взеха общо 200 лв. за всичко, при едни познати
                Иначе, където и да ходих ми искаха по 120 лв. на броня, 120 за калника, дръжките и огледалата не помня, ама общата сметка излизаше над 400лв.

Fiat Bravo 1.6 1997
                Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Забравих да напиша (въпреки, че се вижда на първата снимка), че цвета на мойте брони беше черен и то изцяло. Мисля, че на повечето от вас бронята е боядисана отдолу, при халогените в цвета на купето, а само горе е черна, така че това може да намали от сумата, макар, че знае ли се
                  Но определено като се направят така, колата се променя много и изглежда прекрасно, дори съседите ме питаха дали не сам пребоядисвал колата
                  Между другото, решил съм да сложа прагове, защото аз нямам и отзад спойлер - , но се съмнявам да намеря оригинален

Fiat Bravo 1.6 1997
                  Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Мен пък наполовина боядисани кат мойте по ме кефи и основите на огледалат също да са черни

П.С.А праговете са задължителни,и за спойлер и аз се замислям ма нема ама нов май не е много скъп ми каза бат Валджо
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

blagun,би ли споделил къде точно ходи да ти ги боядисват,защото много съм се запалил да си направя черните части от броните в цвета на купето.Разбрах,че си ходил при някакви твои приятели,ма тия приятели предполагам,че имат сервиз и правят услуги и на други хора.
                      Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

Разбира се, че бих споделил къде съм ги боядисал, но няма смисъл, ще те бавят доста време - мин. 5 дни, имат страшно много работа, а и няма да те таксуват ефтино
                        Иначе по-добре отиди някъде, където нямат толкова много работа и ще ти ги направят за 1-2 дена и си готов

Fiat Bravo 1.6 1997
                        Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Супер е така.И аз я свърших тази процедура преди няколко месеца Няма нищо общо с предишния вид...
                          Grande Punto 1.9 Sporт
                          98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Твойта не е ли черна ?!?
                            Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                              Твойта не е ли черна ?!?
                              Как черна бре, сива е

Fiat Bravo 1.6 1997
                              Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Working...
                              X